TRRS ONE R 2021

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑTRRS ONE R 2021
ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑTRRS ONE R 2021
TRRS ONE R 2021
TRRS ONE R 2021
Οι εικόνες που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο αντιστοιχούν σε μοτοσυκλέτες που έχουν συναρμολογηθεί για διαγωνισμό μόνο σε κλειστούς αγώνες.

Η δεύτερη έκδοση του ONE R είναι εδώ, που διακρίνεται μεταξύ των άλλων μοντέλων TRS, για το ανοδιωμένο πλαίσιο αλουμινίου και για την τέλεια ισορροπία μεταξύ των χαρακτηριστικών του και της τοποθέτησης στην αγορά, με την ευκαιρία αυτή, είναι επίσης διαθέσιμη η έκδοση με μίζα.

 

Με έναν καινοτόμο σχεδιασμό, μια πιο αποκλειστική και ελκυστική αισθητική, η οποία διατηρεί τη σειρά του μοντέλου GOLD από πλευράς συμμετρίας, με τη σφραγίδα της μάρκας και καθοδηγείται από τον ισχυρό κινητήρα του RR, το νέο μοντέλο ONE R διατηρεί για 2021 TECH μπροστινό πιρούνι αλουμινίου, REIGER μονόδρομο πίσω σοκ και KEIHIN καρμπυρατέρ καθώς και άλλα κορυφαία εξαρτήματα , όπως η δαγκάνα εμπρόσθιου δίσκου BRAKTEC monoblock τεσσάρων εμβόλων, δίσκοι GALFER, τιμόνι NEKEN και μηχανικές βελτιώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του τρέχον έτος.

 

 

Τεχνικές βελτιώσεις:

 

Νέο κουτί φίλτρου που ενσωματώνει μια νέα είσοδο αέρα με περισσότερη ροή, επιτυγχάνοντας καλύτερα οφέλη καθ 'όλη τη διάρκεια της επιτάχυνσης , ο νέος άνω εκτροπέας του εγγυάται καλύτερη προστασία για το φίλτρο αέρα, καθώς και καλύτερη προστασία από τη βρωμιά, ενισχυμένος στα περισσότερα εκτεθειμένα σημεια και βελτιώνει ουσιαστικά την αντοχή του.

 

Ο νέος ρυθμιστής συνεχούς ρεύματος επιτρέπει στη μοτοσικλέτα να λειτουργεί πάντα σε σταθερή θερμοκρασία, αυξάνοντας την απόδοση του κινητήρα σε ακραίες καταστάσεις.

 

Το συγκρότημα συμπλέκτη έχει βελτιωθεί στα εσωτερικά φινιρίσματα, (ανοχές και επιπεδότητα) για να εγγυηθεί τη βέλτιστη απόδοση.

 

Νέος ανεμιστήρας SPAL με υψηλότερη ροή αέρα, εξοπλισμένος σε μοντέλα RR & GOLD.

Νέο φινίρισμα πλαισίου.

Νέα γραφικά 2021.

TRRS ONE R 2021 - 1TRRS ONE R 2021 - 2TRRS ONE R 2021 - 3TRRS ONE R 2021 - 4TRRS ONE R 2021 - 5TRRS ONE R 2021 - 6TRRS ONE R 2021 - 7
Pictures shown on this site, correspond to motorcycles ensambled for competition use only on closed racing circuits.




TRS MOTORCYCLES - GREECE