TRRS GOLD 2020 / 2021

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑTRRS GOLD 2020 / 2021
ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑTRRS GOLD 2020 / 2021
TRRS GOLD 2020 / 2021
TRRS GOLD 2020 / 2021
Οι εικόνες που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο αντιστοιχούν σε μοτοσυκλέτες που έχουν συναρμολογηθεί για διαγωνισμό μόνο σε κλειστούς αγώνες.

Εξαιρετικά επιθετικό και καινοτόμο.

 

Το νέο TRRS GOLD θέτει την τελευταία πινελιά σε έναν μακρύ δρόμο εξέλιξης και σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας ιδέας που εστιάζει στην αναζήτηση της μέγιστης απόδοσης.

Νέα στοιχεία που ενισχύουν τον σπορ χαρακτήρα του, νέο φινιρίσμα και υλικά που βελτιστοποιούν την απόδοσή του, ενσωματώνονται στην πιο αποκλειστική έκδοση.

Πολλά χρόνια εργασίας, ανταλλάσσοντας συνεχώς απόψεις με τους αναβάτες μας, ακούγοντας και ερμηνεύοντας τα συναισθήματά τους για να τελειοποιήσουν κάθε ένα από τα εξαρτήματα της μοτοσυκλέτας.

Με την ευκαιρία αυτή, η ελαφρύτερη μοτοσικλέτα στην κατηγορία της θα είναι επίσης διαθέσιμη με μιζα, καθιστώντας την την καλύτερη επιλογή τόσο για τους ειδικούς όσο και για τους ερασιτέχνες αναβάτες που αναζητούν περισσότερη άνεση.


Μοτέρ:

Μηχανική κυλινδροκεφαλή με αισθητήρα θερμοκρασίας:
Δίνει πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια και αξιοπιστία στο σύστημα ψύξης και επιτρέπει την αλλαγή της θερμοκρασίας από το CDI.

Αγωνιστικό πηνίο:
Σχεδιασμένο για να επιτυγχάνει καλύτερη καύση επιμηκύνοντας τον χρόνο σπινθήρα του μπουζί.

Σχεδιασμός βάσης κινητήρα:
Βελτιώνει τους κραδασμούς και διευκολύνει τη συναρμολόγηση.


Frame:

Το φιλτροκουτι είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από άνθρακονηματα και το στήριγμα φτερού με το ίδιο υλικό, συνεχίζουν να χαρακτηρίζουν αυτήν την περιορισμένη σειρά μόνο 150 μονάδων.

Τα υποπόδια TRRS από αλουμίνιο, εντελώς αποκλειστικά στο μοντέλο GOLD, ενισχύουν το σύνολο με το σχεδιασμό, την ελαφρότητα και τη λαβή.

Βίδα βραχίονα στήριξης με σπείρωμα 10 mm.


Αναρτήσεις:

Το νέο GOLD είναι εξοπλισμένο με ένα αποσβεστήρα REIGER Hydrostop 3-way με μια εντελώς νέα ρύθμιση που ξεχωρίζει για τη μεγάλη ευαισθησία της, που κληρονομείται από τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιεί ο Adam Raga.

Η μπροστινή ανάρτηση TECH Gold ενσωματώνει μια νέα ρύθμιση, ενώ η έκδοση ηλεκτρικής εκκίνησης τοποθετεί το αλουμίνιο TECH Ø39mm, 175mm travel και "setting" Racing.


Φρένα:

Στο τμήμα φρένων, όπως και οι προκάτοχοί του, η υψηλότερη γκάμα Braktec συνεχίζει να συναρμολογείται, μπροστινή δαγκάνα CNC, ρυθμιζόμενη αντλία φρένων και συμπλέκτης με μηχανικά καλύμματα, περιλαμβάνεται επίσης μια αντλία πίσω φρένων με δεξαμενή λαδιού.

Συστατικά:

Με την ευκαιρία αυτή, το νέο GOLD έρχεται με μια ακόμη πιο σπορ εμφάνιση, μεταφέροντας επίσης το κίτρινο "Racing" στις ζάντες και παρέχοντας νέα χρώματα με το κάλυμμα συμπλέκτη και ανάφλεξης.

Αυτή η νέα περιορισμένη και αριθμημένη σειρά 150 μονάδων TRS θα είναι διαθέσιμη στο εμπορικό δίκτυο από τον επόμενο Μάιο σε όλους τους εκτοπισμούς, 300, 280, 250 & 125 κ.εκ.

TRRS GOLD 2020 ELECTRIC START1234567891011
Οι εικόνες που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο αντιστοιχούν σε μοτοσυκλέτες που έχουν συναρμολογηθεί για διαγωνισμό μόνο σε κλειστούς αγώνες.




TRS MOTORCYCLES - GREECE